Pronkzitting voor verstandelijk gehandicapten


Regionale zitting vrijdag 13 februari in Mill NB

MILL, 20090204 -- Stichting Carnaval Mill organiseert op vrijdag 13 februari in de Concertzaal de jaarlijkse pronkzitting voor verstandelijk gehandicapten. Niet alleen gehandicapten uit Mill maar uit de hele regio zijn hier welkom als publiek en ook als deelnemer. Kaartjes reserveren is niet nodig voor deze zitting. Maar kom natuurlijk wel op tijd om geen minuut van dit feest te missen!

Al bijna 30 jaar is er in Mill ieder carnavalsseizoen een pronkzitting speciaal voor iedereen met een verstandelijke beperking. Op deze avond die in de Concertzaal aan de Stationsstraat gehouden wordt staat feest centraal. Amusementsorkest Kendons verzorgt er ieder jaar opnieuw de muzikale omlijsting waardoor er vaak al meteen aan het begin van de avond polonaises door de zaal hossen.
Ook is er vanuit de doelgroep iedere zitting opnieuw een eigen prins en prinses die samen met het prinsenpaar, jeugdprinses en narrin van 't Gèrmelaand de tent van 19.30 uur tot 23.00 uur op zijn kop zetten. Natuurlijk zijn er tijdens deze regionale pronkzittingen een flink aantal optredens te horen en zien. Zowel acts van de Millse pronkzittingen als optredens uit de doelgroep zelf vormen tijdens deze avond een gevarieerd programma. Net als alle voorgaande keren zijn er ook weer prijzen voor de leukst verklede bezoekers.

Deze regionale zitting zal gehouden worden op vrijdag 13 februari van 19.30 uur tot 23.00 uur in de Concertzaal aan de Stationsstraat 21 in Mill. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met José van Oijen via tel. 0485-455354 of John Schraven via tel. 0485-454435. Mailen kan naar regiozitting@germelaand.nl en ook op www.germelaand.nl is meer informatie te vinden. De entree bedraagt 3 euro.





Stichting Caranaval Mill