Ingezonden persbericht


CRMpoint nieuwe implementatiepartner Microsoft CRM en Sharepoint

Amsterdam, 13 februari 2009 - Productif B.V., IT-architectenbureau op het gebied van Sharepoint-technologie, start een nieuwe bedrijfsactiviteit onder de naam CRMpoint. CRMpoint levert en implementeert gestandaardiseerde oplossingen voor klantprocessen in het algemeen en CRM-tools in het bijzonder. Deze standaardoplossingen maken gebruik van de Microsoft-technologieën Sharepoint en Microsoft CRM.

De oplossingen van CRMpoint ondersteunen alle processen om klanten te werven en te binden teneinde het rendement op acquisitie, marketing en CRM te optimaliseren. E-marketing neemt een centrale plaats in, maar ook het verbeteren en onderhouden van relatiebestanden, het meten van verkoopacties en campagnes en portaltechniek om gebruikers een persoonlijk integraal klantbeeld te geven, zijn als standaardoplossing voorhanden. De dienstverlening van CRMpoint bestaat uit het inventariseren van de wensen en het implementeren en onderhouden van de out-of-the-box applicaties.

"In onze business kwamen we steeds vaker de wens tegen om sneller rendement te realiseren en werd de behoefte om sneller en makkelijker te implementeren steeds groter," zegt managing partner Milko Steenmeijer. "Door te werken met standaardcomponenten die ontwikkeld zijn vanuit Sharepoint en Microsoft CRM kunnen met name MKB-bedrijven veel sneller en goedkoper implementeren. Kosten- en tijdsintensieve CRM-implementaties behoren hiermee tot het verleden."

"Deze stap past uitstekend bij de huidige economische ontwikkelingen", zeggen medeoprichters Ronald Honhoff en Jacques Schouten. "De noodzaak om effectiever te werken en klantbehoud en -ontwikkeling te maximaliseren, vraagt om een passende strategie en ondersteunende tools die snel en met een hoog rendement inzetbaar zijn."

CRMpoint zal nauw samenwerken met Productif. Productif waarborgt de ontwikkeling en beheeraspecten van de software, CRMpoint neemt de verkoop, marketing en service-activiteiten voor haar rekening. CRMpoint vestigt zich aan de Tweede Oosterparkstraat 180 in Amsterdam.

Contact
CRMpoint,
Milko Steenmeijer,
06-53 261082,
e-mail: milko@crmpoint.nl http://www.crmpoint.nl