Ingezonden persbericht



Persbericht

Alphen aan de Rijn, 13 februari 2009

MULTILEASE TEKENT SPONSOROVEREENKOMST MET NATUURMONUMENTEN

Martin den Heijer van MultiLease en Roline de Wilde van Natuurmonumenten hebben in het natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen een sponsorovereenkomst getekend. Hiermee geeft MultiLease aan het komende jaar de vereniging opnieuw te ondersteunen. Beide partijen zijn verheugd over de samenwerking die inmiddels het derde jaar in gaat.

De betrokkenheid van MultiLease bij Natuurmonumenten gaat verder dan alleen financiële ondersteuning. Zo zet de leasemaatschappij zich actief in voor het werven van fondsen en leden onder hun relaties en attendeert de leasemaatschappij haar klanten op de activiteiten van Natuurmonumenten. "Natuurmonumenten past bij onze visie en missie" zegt Martin de Heijer. "Zij zorgen ervoor dat natuur, landschap en cultuurhistorie in onze directe omgeving veilig wordt gesteld. Ze kopen gebieden aan en beheren en beschermen dit. Net als MultiLease zijn zij een organisatie die woorden graag in daden omzet. We zijn op hun uitnodiging met een delegatie van ons bedrijf naar het natuurgebied 'Tiengemeten' bij het Zuid-Hollandse Haringvliet afgereisd. Een prachtig gebied dat alleen al vanwege de dieren die er leven moet blijven bestaan. Het is fantastisch om te zien hoe Natuurmonumenten er onder andere met het geld van MultiLease voor zorgt dat dit unieke gebied behouden blijft."

Natuurmonumenten is direct gekoppeld aan het product Natuurlijk Leasen van MultiLease. Met dit product wordt het rijden in zuinige auto's met een lage bijtelling 14% en 20% gestimuleerd bij de klanten. Naast ondersteuning van Natuurmonumenten heeft MultiLease zich als partner verbonden aan de Climate Neutral Group. De leasemaatschappij ziet het als hun taak mee te denken en mee te werken aan klimaatvriendelijke mobiliteit oplossingen.