Ingezonden persbericht


Nieuwe website voor Stichting Max Havelaar!

Stichting Max Havelaar, de organisatie achter het keurmerk voor Fairtrade, presenteert met trots een nieuwe website. We hopen dat u er met veel plezier en interesse doorheen zult surfen. En hoe grondig de renovatie ook is geweest, de uitgangspunten van het keurmerk zijn uiteraard hetzelfde gebleven: arme boeren in ontwikkelingslanden via eerlijke handelsvoorwaarden de kans geven om te kunnen werken aan een duurzame toekomst en op eigen kracht te investeren in een beter milieu, scholing en gezondheidszorg.

Fairtrade Producten Zoekmachine
We krijgen vaak de vraag waar producten met het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade te koop zijn. Vanaf nu kunt u zowel de producten als de verkooppunten op een snelle en eenvoudige manier vinden op onze website. Ga naar de Fairtrade Producten Zoekmachine en de rest wijst zich vanzelf.

Een product met een verhaal
Waar het Stichting Max Havelaar en consumenten die Fairtrade producten kopen uiteindelijk om te doen is, is versterking van boerenorganisaties in ontwikkelingslanden. Onder Boerenverhalen kunt u lezen wat een Fairtrade aankoop allemaal teweeg kan brengen. We hebben een selectie gemaakt van boerenverhalen, die via een overzichtelijke wereldkaart te vinden zijn.

Make Fairtrade your Business
Duurzaam ondernemen kan met Fairtrade, door bijvoorbeeld Fairtrade koffie te schenken op de werkvloer. Fairtrade producten dragen bij aan alle facetten van duurzame ontwikkeling. Speciaal voor ondernemend Nederland heeft Stichting Max Havelaar een Ondernemersloket ontwikkeld. Naast veel praktische informatie vindt u hier ook inspirerende verhalen van ondernemers die zijn overgestapt op Fairtrade.

Lees meer!
Ga naar www.maxhavelaar.nl. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met Jochum Veerman - veerman@maxhavelaar.nl - 030 2337087

Hartelijke groet,

Stichting Max Havelaar

----------

Katoen uit Mali

Fairtrade Producten Zoekmachine

Bart Merkus, Verkade, over Fairtrade

Fairtrade recepten

Stichting Max Havelaar - Lucasbolwerk 7 - 3512 EG - Utrecht T (030) 233 70 70 - F (030) 233 29 92 - W www.maxhavelaar.nl - E info@maxhavelaar.nl