Dolphin Academy in de wolken met Pasku

13/02/2009 08:36

Dolphin Academy Curacao

In de afgelopen weken riep Dolphin Academy Cura(cc)ao iedereen op tot het inzenden van naamsuggesties voor alweer de zesde dolfijnenbaby geboren bij deze faciliteit.

Het zoontje van dolfijnen Tela en Copan werd op 25 december 2008 geboren omstreeks 04.30 u.

Honderden namen werden ingestuurd en uit al deze inzendingen werd een top vier gekozen. Uit deze top vier kwam vandaag de naam Pasku als winnaar uit de bus.

Pasku is Papiamentu voor Kerstmis.

De familie Schutte uit Cura(cc)ao zijn de gelukkige winnaars. Zij waren de eerste die met de naam op de proppen kwamen en zijn nu uitgenodigd voor een Dolphin Swim en natuurlijk een ontmoeting met Pasku.

De kleine Pasku maakt het in intussen uitstekend en vermaakt zich prima met mamma en halfbroertje Tikal, die op 4 december 2008 werd geboren.

De Dolphin Academy is in de wolken met de kleintjes die zich in een rap tempo ontwikkelen. Wie de twee broertjes wil komen bewonderen kan dat iedere dag doen tijdens een bezoekje aan het Sea Aquarium en de Dolphin Academy.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.dolphin-academy.com