Gemeente Laren


Ter inzage legging ontwerp bestemmingsplan Rijksweg 2000, partiële herziening Logosberg 3, Laren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan Rijksweg 2000, partiële herziening Logosberg 3 vrijgegeven is voor ter inzage legging.

Het bestemmingsplan betreft een herziening van een deel van het bestemmingsplan

* Rijksweg 2000 van de gemeente Laren. Bij besluit van 15 oktober 2007 hebben burgemeester en wethouders van Laren - met toepassing van artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening -

bouwvergunning verleend voor het oprichten van een woning op het perceel Logosberg 3 te Laren. Het perceel Logosberg 3 Laren heeft drie bebouwingsvlakken. De wens van de aanvrager is de drie bebouwingsvlakken op te geven en in plaats daarvan buiten de bebouwingsvlak een nieuwe woning realiseren.

Het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende rapporten liggen vanaf 17 februari 2009 gedurende 6 weken ter inzage bij de balie Bouwen en vergunningverlening in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op woensdag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan: Gemeenteraad Laren

Postbus 5

1250 AA LAREN

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met mw. L. Belhaj (tel. 035-75 13 391).


* Bestempl.Logosberg

* toelichting_Logosberg

* regels_Bp_Logosberg

* Bijlage 2 Akoestisch onderzoek.pdf

* Bijlage 4 Archeologisch onderzoek - Karterend booronderzoek.pdf
* Bijlage 4 Archeologisch onderzoek - Archeologisch bodemonderzoek.pdf