Ingezonden persbericht



---





Persbericht, 11 februari 2009

IJskoud Valentijnsspektakel

Dertig tweepersoonstenten in de sneeuw

Gezellig skiën, genieten van een romantische fondue en daarna tegen elkaar aan kruipen in een tentje op de piste, bij een temperatuur van -5°C. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari kunnen geliefden in SnowWorld Zoetermeer overnachten op de piste.

In SnowWorld Landgraaf bestaat de mogelijkheid om te overnachten al een tijdje, sinds de opening van het viersterren Sporthotel. Speciaal voor Valentijn worden er in Zoetermeer dertig tweepersoonstenten op de piste geplaatst, waar 50 personen een Valentijnsarrangement inclusief overnachting hebben geboekt. In de ochtend staat er voor de gasten een vers ontbijt klaar. Uiteraard kunnen deze 'overwinteraars' zich van te voren opfrissen in het fitnesscentrum van SnowWorld Zoetermeer.

Koos Hendriks, SnowWorld, vertelt: "Het Sporthotel in Landgraaf was binnen de kortste keren volgeboekt met Valentijnsarrangementen. We wilden iets speciaals doen voor onze gasten in Zoetermeer. Overnachten in de sneeuw!" Op dit moment is het merendeel van de tenten al geboekt, al zijn er nog enkele tentjes beschikbaar. Gasten mogen vanaf 24.00 uur hun tent opzoeken. De Valentijnswinterslaap kan eenvoudig gereserveerd worden voor E 15,00 per persoon per nacht. Voor dit bedrag staat er vanaf 08.30 uur een uitgebreid ontbijtbuffet klaar.

--------------------------------------------einde persbericht-----------------------------------------



Ingezonden persbericht