Nieuwe kantine voor Tennisclub Venlo dankzij Ravelli en Lotto

13/02/2009 16:07

De Lotto

In de vierde aflevering van het nieuwe televisieprogramma "Battle of the Stars" van RTL 4 gingen actrice en presentatrice Gigi Ravelli en model Kim Feenstra gisteren de strijd met elkaar aan op het centre court in Ahoy te Rotterdam. Gigi versloeg Kim met 7-3 en dat leverde voor Tennisclub Venlo een bijdrage op voor de renovatie van de kleedkamers en kantine van de vereniging. Dit wordt aangeboden door Lotto, die zich aan het programma heeft verbonden.

Kim en Gigi stonden gisteren centraal in de vierde aflevering van "Battle of the Stars". Zij tennisten op het centre court in Ahoy tegen elkaar tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Hiervoor trainden zij een week keihard met hun coaches John van Lottum en Raemon Sluiter.

Het werkte natuurlijk extra motiverend dat met een overwinning een tennisvereniging wordt ondersteund. Kim streed voor T.C. Hodenpijl uit Den Hoorn die hard aan het sparen is voor het 25-jarig bestaan van de club in 2010. Dankzij de overwinning van Gigi gaat echter de wens van Tennisclub Venlo in vervulling. Zij sparen voor een renovatie van de kleedkamers en de kantine.

"Mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers hebben wij als vereniging een zonnige toekomst, maar er is natuurlijk altijd geld nodig. Daarom zijn we erg blij met het nieuwe tv-programma en zijn we Gigi en Lotto natuurlijk dankbaar. Het is goed dat mensen door dit programma weten dat als je Lotto speelt tegelijkertijd de Nederlandse sportbonden, sportverenigingen en sporters steunt", aldus de voorzitter van Tennisclub Venlo.

Ook Gigi is blij voor de club: "Super dat Tennisclub Venlo nu kan beginnen aan de renovatie van de kantine en kleedkamers. Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen en hoop dat jullie beter tennissen dan ik!"

Het programma "Battle of the Stars" is wekelijks te volgen bij RTL 4 op donderdag tussen 22.30-23.00 uur. In de vijfde aflevering staan radio 538 DJ Lindo Duvall en MTV presentator Dennis Weening centraal. Zij gaan boksen en zullen gecoacht worden door respectievelijk Raymond Joval en Don Diego Poeder. De presentatie is in handen van Quinty Trustfull.

Over Lotto

Niet alleen Lotto-spelers winnen met Lotto maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Lotto komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,1 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 48 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Nierstichting is sinds de oprichting 400 miljoen euro afgedragen.