Warchild


Kom vanavond naar de Welsh 50 Gala Night
Het Nederlands Welsh Pony en Cob Stamboek viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en dat wordt aanstaand weekend gevierd met de Welsh 50 Gala Night `Around the World' tijdens de Centrale Hengstenkeuring (13 en 14 februari).

Tijdens alle activiteiten in het jubileumjaar wordt aandacht gevraagd voor War Child. Via een verloting maar ook via een veiling wordt dit weekend geld opgehaald voor War Child.

De verloting zal worden gehouden op zaterdag 14 februari. De veiling is onderdeel van de Welsh 50 Gala Night op 13 februari. En het zijn zeker niet de minste spullen die worden geveild:


- Bruine Labrador pup, inclusief bench en een half jaar lang ProPlan Puppyvoeding; - Pavo Big Box, 500 kg paardenvoer (aangeboden door Pavo);

- Welness arrangement voor 2 personen;

- 2 x 250 kg Subli Merriebrok (aangeboden door Subli Paardenvoeders);
- VIP-arrangement voor de voetbalwedstrijd Groningen
- PSV voor 2 personen (gehaald en gebracht door luxe limo, inclusief diner voor 2 personen) (aangeboden door Euroborg Horeca/FC Groningen en Peter Epe Limousineverhuur);

- Unieke WELSH 50-HINDERNIS (foto). Speciaal voor het jubileum is een hindernis ontworpen die we tijdens alle evenementen zullen gaan gebruiken. Deze unieke hindernis wordt aan het einde van het jaar feestelijk overgedragen (aangeboden door AS Jumping Design)

Genoeg reden dus om naar de Welsh 50 Gala Night te komen. De organisatoren hopen dat er flink geboden gaat worden en dat ze een mooie donatie richting War Child kunnen gaan doen.

Wij zijn benieuwd! Voor meer informatie kun je kijken op www.welsh50.nl