Siemens

Persbericht

0902. 154

Den Haag, vrijdag 13 februari 2009

Digitale ruimtethermostaten van Siemens: efficiënt en gebruiksvriendelijk

Digitale ruimtethermostaten van Siemens: efficiënt en gebruiksvriendelijk

De nieuwe digitale ruimtethermostaten uit de REV-serie van Siemens zijn ontworpen voor eenvoudige bediening en een hoge mate van betrouwbaarheid.
Als gevolg van het nieuwe design zijn de nieuwe apparaten nog gebruiksvriendelijker geworden en dankzij de uiterst accurate temperatuurmeting bieden ze meer comfort, terwijl de energie-efficiëntie ook nog eens is verhoogd.

Het uitgebreide assortiment bevat ook een draadloze variant. De nieuwe ruimtethermostaten van Siemens Building Technologies zijn geschikt voor elke verwarmingstoepassing. Ze bieden een uitstekende prijs/prestatie-verhouding.
Tot de gebruiksvriendelijke eigenschappen behoren een programmakeuze schuif, een uiterst helder, verlicht en contrastrijk display met Nederlandse teksten en een geïntegreerde radioklok. Alle modellen van de REV-serie zijn geschikt voor wandmontage met een robuuste uniforme montageplaat. Dit spaart veel tijd bij de installatie en vermindert het risico van foutieve bedrading. Uiteraard zijn de thermostaten onderhoudsvrij en voorzien van een handige overwerkfunctie.

Nadere inlichtingen voor de lezer:
Siemens Building Technologies, Paul Vermaas
Tel: (070) 333 3030,
E-mail: paul.vermaas@siemens.com
Internet: klik hier

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Bernard H. Bos
Tel: (070) 333 2325
E-mail: bernard.bos@siemens.com
Internet: klik hier