Cambuur


Leeuwarden, 13 februari 2009

SC Cambuur Leeuwarden en Masita verlengen samenwerking

Het recentelijk al verlengde contract met sportkleding leverancier Masita is vandaag opengebroken en verlengt tot 2015. Het oorspronkelijke contract zou op juni 2011 aflopen. Het sterk verbeterde contract is mede te danken aan de sportieve opmars en ambities van SC Cambuur Leeuwarden. Masita is sinds 2005 aan SC Cambuur verbonden. Het sponsorcontract voorziet tevens in een lucratieve prestatiebeloning en laat voor SC Cambuur Leeuwarden de weg vrij om komend seizoen met de Jupiler League bal te spelen. Naast alle benodigde materialen voor het eerste elftal, het beloften team en alle jeugdelftallen, krijgt SC Cambuur ook de beschikking over een uitgebreid assortiment voor haar webshop en verkoop punten tegen een aantrekkelijke prijsstelling. Algemeen directeur van SC Cambuur, Alex Pama: "We zijn zeer content met deze overeenkomst en gezien de uitstekende relatie die wij inmiddels met Masita hebben opgebouwd doet het mij deugd dat we ook de komende jaren met dit sportmerk door kunnen gaan. We gaan voor langdurige contracten, hetgeen de continuïteit van de club waarborgt".

Masita Sportswear is reeds in 1933 door de familie Maas uit Sittard opgericht. Oorspronkelijk richtte ons bedrijf zich met name op de handel in en verwerking van lederen producten. Vanaf de jaren '60 specialiseerde Masita zich in teamsport kleding. Al meer dan 30 jaren is Masita een van de toonaangevende aanbieders in de teamsportmarkt, waarbij het bedrijf zich vooral oriënteerde op de landen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland, waar Masita ook eigen ondernemingen heeft gevestigd. Naast de levering van onze hoogwaardige sportartikelen in deze landen exporteert Masita haar producten naar Groot Brittanië, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Ierland, Scandinavië, Hongarije, Kroatië en diverse landen in Afrika.

Masita levert sportshirts, sportbroeken, trainings- en presentatiepakken, windbreakers, coachjacks, tassen en diverse andere benodigdheden voor de teamsport.



Cambuur