Gemeente Laarbeek


Woningzoekendenbestand wordt geactualiseerd

LAARBEEK - De gemeente Laarbeek vindt het belangrijk dat het woningaanbod zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van woningzoekenden. Om tegemoet te kunnen komen aan de woonwensen van inwoners, gaan wij inventariseren wat woningzoekenden graag willen. Iedereen die bij de gemeente geregistreerd staat als belangstellende voor een bouwkavel en/of projectwoning in Laarbeek, ontvangt daarom in het begin van week 8 een nieuw registratieformulier. Dit formulier is ter vervanging van het oude inschrijfformulier.

Op het formulier kunt u invullen welke wensen u heeft. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het soort woning en de prijs. Wanneer u niet meer als belangstellende voor een bouwkavel en/of projectwoning geregistreerd wilt staan bij de gemeente, kunt u dit ook aangeven.

Uitschrijven bij geen reactie

Wanneer wij vóór 10 maart 2009 geen reactie hebben ontvangen, gaat de gemeente ervan uit dat u niet meer geregistreerd wilt staan als belangstellende voor een bouwkavel en/of projectwoning. U wordt dan per direct uitgeschreven. Hiervan krijgt u een schriftelijke bevestiging.