Gemeente Lansingerland

Renault Trucks koopt kavel Oudeland
dick van vliet en directeur Renault

Renault Trucks Commercial Nederland heeft een kavel van zon 9.000 m2 op het bedrijvenpark Oudeland in Lansingerland gekocht.

Het bedrijf is momenteel gevestigd in Schiedam maar heeft behoefte aan meer ruimte. Na een zoektocht door de regio bleek het goed ontsloten Oudeland aan de wensen en eisen van Renault te voldoen. Vrijdag 6 februari jl. overhandigde wethouder Dick van Vliet de koopovereenkomst aan de algemeen directeur van Renault, dhr. Jean François Gatineau. Dit gebeurde in de nieuwste vestiging van Renault Trucks in Amsterdam.

Dick van Vliet en Jean Francois Gatineau

De afgelopen tijd zijn de plannen van Renault uitgewerkt van eerste schetsontwerp tot definitief ontwerp. In de nieuwe vestiging in Lansingerland wordt er ingericht volgens de nieuwste standaarden. De werkplaats wordt extra verlicht doordat het dak daglicht toelaat en de flexibele ophanging van diverse installaties maakt dat er uiterst efficiënt en effectief gewerkt kan worden. Het servicepunt in Lansingerland gaat zich bezighouden met service en onderhoud, de verkoop en verhuur van bedrijfswagens en vrachtwagens in de regio.

Naar verwachting wordt begin maart gestart met de bouwwerkzaamheden.