Gemeente Dongeradeel


Doe mee aan 'Make a difference day'!

U hebt het wellicht al via de media vernomen: op 15 januari gaf Miss Nederland het startschot voor de voorbereidingen van de vijfde Make a Difference Day (MADD). Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. MADD wordt vanaf dit jaar gehouden in het derde weekend van maart. Tijd dus om in actie te komen!Tienduizenden mensen komen in beweging en maken kennis met vrijwilligerswerk. Ook bij uw organisatie? Dat kan! Iedereen kan meedoen: scholen, bedrijven, individuen, gemeenten, vrijwilligersorganisaties en vrijwilligerscentrales. Benut deze kans en meld een klus aan die mensen mét en vóór u kunnen uitvoeren.
MakeADifference

Ook leden van het Koninklijk Huis doen mee

Voor het succes van MADD bent u als organisatie onmisbaar. Door een klus aan te bieden, zorgt u ervoor dat mensen in onze regio actief kunnen meedoen aan MADD.

Make A Difference Day levert vrijwilligersorganisaties veel publiciteit, nieuwe netwerken en op termijn mogelijk ook nieuwe vrijwilligers op. En natuurlijk de kans om die klus te klaren die allang op uw verlanglijstje staat. De afgelopen jaren deden ook politici, leden van het Koninklijk Huis en andere BN-ers mee. Zo krijgt vrijwillige inzet de aandacht die het verdient!

Meld u aan!

Benut deze kans en meld uw klus aan op www.madd2009.nl. U geeft aan hoeveel mensen u zoekt en wat u van plan bent om aan te pakken. Via deze database kunnen belangstellenden zich straks voor uw klus aanmelden en rechtstreeks contact met u opnemen. Op de vernieuwde website vindt u ook allerlei tips om van MADD een succes te maken. Alle organisaties die vóór 15 februari a.s. een klus aanmelden, ontvangen dit jaar gratis een promotiepakket. Zo kunt u uw deelname nog bekender maken.

Vrijwilligerscentrale Het Bolwerk

De Vrijwilligerscentrale van SWD Het Bolwerk in Dokkum benadert lokale politici en nodigt burgers uit actief te worden voor MADD. Daarnaast neemt Het Bolwerk deel aan voorbereidingen van MADD in de hele provincie Fryslân, waarbij acties worden aangekondigd en deelnemende organisaties in het zonnetje worden gezet. Gebruik deze kans! Hebt u in NO Friesland een klus voor Make A Difference Day, neem dan contact met ons op. Wij doen vervolgens ons best ervoor te zorgen dat u in de belangstelling komt te staan.

Meer informatie?

Voor meer informatie over MADD in de regio kunt u van dinsdag tot en met donderdag contact opnemen met Luchien Huizing bij de Vrijwilligerscentrale van SWD Het Bolwerk. Voor algemene informatie, aanmelding en het gratis promotiepakket kijkt u op www.madd2009.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor een digitale nieuwsbrief. Het Bolwerk

SWD Het Bolwerk
Oranjewal 28
9101 JV Dokkum
0519-292 223
vrijwilligerscentrale@het-bolwerk.eu