Gemeente Beuningen


Vrijdag 13 februari: Warme Truiendag in Beuningen! Op vrijdag 13 februari trekken alle ambtenaren in Beuningen een extra warme trui aan. Tegelijkertijd gaat de verwarming in het gemeentehuis naar beneden. Het is namelijk ´Warme Truiendag´ in Beuningen! Door de verwarming één graad lager te zetten, verbruiken we 7% minder energie en produceren we 7% minder CO2-uitstoot. Hiermee sparen we het klimaat.

We roepen iedereen in Beuningen op om mee te doen aan de ´Warme Truiendag 2009´! Bedrijven, scholen en huishoudens kunnen allemaal meedoen door vrijdag 13 februari de verwarming wat lager te zetten. Als alle huishoudens in Nederland meedoen scheelt dat per jaar een miljoen ton CO2-uitstoot.

Wat is de Warme Truiendag?
De Warme Truiendag is een initiatief van Het Klimaatverbond (Vereniging Klimaatverbond Nederland) en wordt jaarlijks georganiseerd om te herinneren aan de Kyoto-overeenkomst en onze afspraak om in Nederland de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Kijk op www.warmetruiendag.nl voor meer informatie over energiebesparing en de ´Warme Truiendag 2009´.