Winnaars Commercieel Directeur en Key Account Manager van het Jaar


Sales verkiezing van het Jaar 2008 levert geweldige winnaars op

NOORDWIJK, 20090212 -- Voor de 37e keer (sinds 1971) heeft de Sales Management Association (SMA) het verkiezingtraject georganiseerd dat op 12 februari 2009 tijdens Hét Sales Event heeft geleid tot de winnaars van de titels `Commercieel Directeur en Key Account Manager van het Jaar'. In 2009 heeft Hét Sales Event voor de tweede maal plaatsgevonden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Hét Sales Event is met 600 bezoekende sales professionals, Key Notes als Gary Kunath (The Summit Group), Rinke Zonneveld (plaatsvervangend directeur bij het Ministerie van Economische Zaken) en vele break-out sessies een hoogtepunt voor verkopend Nederland.

De titel voor Commercieel Directeur van het Jaar 2008 ging naar Rob Holtslag (46), Directeur Verkoop ATAG Nederland. De titel voor Key Account Manager van het Jaar 2008 is gewonnen door Chris van Roosmalen (41), European Key Account Manager Canon Europe.

De titel van Commercieel Directeur van het Jaar is vergeven aan die persoon die blijk geeft bijzondere prestaties te realiseren, die een motiverende stijl van leidinggeven hanteert en een voorbeeldfunctie vervult. De titel Key Account Manager van het Jaar geeft blijk van een sales professional die zijn klant uitstekend weet te ontwikkelen en op een innovatieve wijze met het account team de resultaten bereikt.

Rob Holtslag is beduusd en bijzonder trots dat hij de titel van Commercieel Directeur van het Jaar heeft verdiend: "Wij komen van ver en na jaren van hard werken voor en met onze klanten is dit een absolute kroon op al het werk". "Het is fantastisch dat dit door deze eervolle titel nog eens wordt onderstreept." Dat hij deze prestatie niet alleen heeft bereikt, is voor hem een feit: "Ik ben heel trots op mijn team, onze klanten en wil hen dan ook hartelijk feliciteren met de behaalde titel."

Hét Sales Event 2009 - Thema: Sales & Marketing: One Team, One Goal
Het thema voor 2009 is; "Sales & Marketing: One Team, One Goal". Daarmee is Hét Sales Event meer dan alleen een verkiezing. Hét Sales Event is dé ontmoetingsplaats voor commerciële managers uit vele branches. De plaats om met vakgenoten kennis te maken, om contacten te leggen en om, via de workshops en lezingen, nieuwe inzichten en extra kennis te krijgen op het vakgebied Sales en Account Management.