Politie Zeeland


---


W-316-2009 Winkeldiefstal, Vlissingen
Donderdag omstreeks 17.00 uur werd door een manspersoon in een winkel in de Badhuisstraat een jas ter waarde van E 30,- gestolen.
De dief verdween met de jas in de richting van de Paul Krugerstraat.

Z-317-2009 Oplichting Axel
Zondag tussen 16.00 en 16.30 uur heeft een onbekende man geprobeerd om de bewoners van een?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? pand op de Nieuwendijk in Axel geld af te troggelen.
De man probeerde met een smoes de bewoners te bewegen hem twintig euro 'te lenen'. De bewoners hebben de man niets gegeven. Later bleek de hij ook aan de deur geweest te zijn bij een woning in de Middelhovenstraat, waar hij wel geld te leen kreeg. Ondanks de belofte het geld de volgende dag terug te brengen, heeft de man dat niet gedaan.

W-318-2009 Aanrijding in Veere
Op de Bosweg in Veere vond donderdag om 16.50 uur een aanrijding plaats.
Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland verloor op de Bosweg de macht over zijn voertuig en reed tegen een 45-jarige vrouw uit de gemeente Veere, die daar op een bromscooter reed. De vrouw kwam ten val en liep inwendig borst- en buikletsel op. Zij is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.





Politie Zeeland