Politie Limburg-Noord

Politie Venlo verricht arrestaties na mislukte drugsdeal


Datum: 12-02-2009
Tijd bericht: 17:20
Plaats: Venlo
De politie is donderdagmiddag met een onderzoek gestart nadat er vermoedelijk een mislukte drugsdeal had plaatsgevonden. In totaal zijn vier verdachten aangehouden. Daarnaast troffen agenten een vuurwapen en een doos met hennep aan.

Omstreeks half vier reed een auto een andere auto klem op de Laurens Janszoon Costerstraat. Een van de betrokken auto's ging er vandoor maar moest stoppen door een lekke band. Enkele mannen gingen er vervolgens vandoor. Na een zoekactie in de omgeving zijn twee mannen later in een restaurant aan de Nijmeegseweg aangehouden. Daarbij troffen agenten een doos met hennep en een vuurwapen aan. In de tussentijd was er een vechtpartij in een pand aan de Laurens Janszoon Costerstraat. Daarbij werd ook een verdachte aangehouden. Ook de bestuurder van een van de auto's is aangehouden.

Voor de politie is op dit moment nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De politie onderzoekt de zaak en stelt een technisch onderzoek in. Daarnaast worden getuigen gehoord. Meer informatie over personalia van de verdachten is op dit moment nog niet bekend.