Ingezonden persbericht


Inter Access door Kofax benoemd tot Partner

Hilversum, 12 februari 2009 - ICT-dienstverlener Inter Access is door softwarebedrijf Kofax benoemd tot Partner. Kofax is gespecialiseerd in oplossingen voor het scannen en delen van documenten. De producten van Kofax zijn een integraal onderdeel van een Enterprise Content Management-omgeving (ECM) bij een onderneming.

Met het partnership onderstreept Kofax dat Inter Access beschikt over gecertificeerde medewerkers en de juiste kennis om de scanoplossingen van Kofax bij klanten te implementeren.

Hendrik-Jan van Maanen, Directeur IBM Solutions bij Inter Access: "Wij zijn erg enthousiast over dit nieuwe partnership. De oplossingen van Kofax sluiten naadloos aan bij ons bestaande ECM-portfolio waarin IBM FileNet, Microsoft SharePoint en Alfresco een centrale rol spelen. Door de combinatie van deze producten zijn we nu nog beter in staat invulling te geven aan ons High-Performance Workplace-concept. Daarmee bieden we organisaties een totaalbenadering voor het flexibel omgaan met gestructureerde en ongestructureerde informatie. Het concept richt zich op het verhogen van de productiviteit van de grote groep kenniswerkers in organisaties."

"Inter Access heeft zich op het gebied van Enterprise Content Management ruimschoots bewezen", zegt Michael Humblet, Director Software & Solutions Benelux van Kofax. "Daarom zijn we erg blij dat het bedrijf nu een van onze partners is geworden. Voor Kofax-klanten is zo'n status de garantie dat ze samenwerken met echte professionals die beschikken over alle kennis en expertise om een hoogwaardige ECM-omgeving in te richten en te beheren."

###

Over Kofax
Kofax is een toonaangevende leverancier van Intelligent Capture & Exchange-oplossingen. Darmee kunnen bedrijven organisaties hun op documenten gebaseerde bedrijfsprocessen beheren en optimaliseren. Kofax is wereldwijd actief met eigen vestigingen en een eigen serviceorganisatie. Daarnaast telt het bedrijf meer dan 1.200 geautoriseerde partners. Meer informatie is beschikbaar op www.kofax.com.

Over Inter Access
Met ruim 1.100 medewerkers in Nederland en België is Inter Access de IT-dienstverlener voor de ontwikkeling èn het beheer van de informatievoorziening van middelgrote en grotere organisaties in de publieke sector, zorg, handel, industrie en financiële dienstverlening. Met onze kernactiviteiten Consulting, Technology, Solutions en Managed Services bieden we onze klanten integrale IT-oplossingen op basis van standaardcomponenten dan wel op basis van maatwerk, of door de inzet van mensen met hoogwaardige kennis en ervaring. Inter Access kiest bewust voor het toepassen van op standaarden gebaseerde technologie van de toonaangevende leveranciers IBM, Microsoft, Oracle en SAP. Daardoor zijn krachtige partnerships gegroeid en ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen.