Ingezonden persbericht


Persbericht

iTactic benoemt channel manager

~ Jeroen Wijnen gaat partnerkanaal uitbreiden ~

Eindhoven, 12 februari 2009 - iTactic heeft Jeroen Wijnen benoemd tot channel manager. Wijnen wordt verantwoordelijk voor de ondersteuning van de bestaande partners en voor de verdere uitbouw van het partnerkanaal. Daarnaast zal hij actief ondersteuning bieden bij de ontwikkeling van het dienstenportfolio van de ICT outtasking-partij.

"Veel applicatieleveranciers en netwerkbouwers zijn specialist in hun expertisegebied. De professionele aanpak en de bijbehorende kennis om de ICT-infrastructuur van hun klanten te beheren én te borgen en daarmee extra service te bieden, ontbreekt echter in veel gevallen. iTactic heeft faciliteiten,kennis én het volume in huis om deze partijen hierin te ondersteunen", aldus Jeroen Wijnen.

iTactic wil geen concurrent zijn van bijvoorbeeld applicatieleveranciers en netwerkbouwers. Wijnen benadrukt: "Wij zijn een onafhankelijke partij en maken duidelijke afspraken met onze partners. Het doel is altijd om de toegevoegde waarde van onze partners in de markt te verhogen. Door de specialistische kennis vanuit onze organisatie te bundelen met die van onze partners, verwachten wij de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden".

(175 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over iTactic
iTactic is een dynamische organisatie met 120 medewerkers die, via een aantal selecteerde partners, ICT outtasking diensten levert. Een hogere beschikbaarheid van ICT-infrastructuren tegen lagere kosten behoort tot de belangrijkste uitgangspunten van haar dienstverlening. iTactic onderscheidt zich door maximale flexibiliteit, schaalbaarheid, lagere beheerkosten en "samen met de klant" verantwoordelijkheid nemen voor het ICT-beheer.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
Email: ilonadb@lewispr.com