Ingezonden persbericht


Persbericht

Mike Ettling benoemd tot CEO NorthgateArinso
Voormalig VP van Unisys aangesteld om internationale groei te leiden

Nieuwegein - 12 februari 2009 - NorthgateArinso, de wereldwijde aanbieder van HR-diensten en -software, heeft een nieuwe Chief Executive Officer aangesteld om sturing te geven aan de wereldwijde ontwikkeling van de HR-divisie van Northgate Information Solutions.

Mike Ettling is vanaf 2 februari werkzaam in de nieuw gecreëerde functie van CEO en is gebaseerd in de UK. Voorheen was hij als VP werkzaam voor Unisys waar hij leiding gaf aan de wereldwijde BPO-tak en de outsourcing-activiteiten in Europa. Daarvoor bekleedde Ettling verschillende strategische functies bij Synstar en EDS en heeft hij bedrijven gemanaged in Noord-Amerika, Europa en Azië.

"Mike Ettling brengt veel goede internationale marktervaring met zich mee. Hij is de ideale kandidaat om NorthgateArinso te helpen de doelstelling van nummer 1 internationale aanbieder van HR-diensten en -systemen te behalen", zegt Chris Stone, Group Chief Executive bij Northgate Information Solutions.

"Geplande softwareontwikkelingen luiden spannende tijden in voor het bedrijf en creëren nieuwe groeikansen", vervolgt Stone. "Sinds de acquisitie van ARINSO in mei 2007 heeft het bedrijf goed gepresteerd. De aanvulling van een nieuw teamlid helpt ons om dit succes verder uit te bouwen op een wereldwijd niveau."

"Ik ben verheugd met mijn nieuwe functie bij NorthgateArinso, een bedrijf met een internationaal bereik, enkele unieke producten en oplossingen en medewerkers die hun sporen hebben verdiend in het bereiken van klanttevredenheid. Dit gecombineerd met onze ondernemersgeest en beweeglijkheid in de markt, stelt ons in staat om te profiteren van de huidige economische situatie doordat wij het voor klanten mogelijk maken om kosten te besparen en efficiëntie te verbeteren", zegt Mike Ettling.

Ettling komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en heeft een Master in Finance-titel van de London Business School. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Witwatersrand in Zuid-Afrika als beëdigd accountant.

(296 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over NorthgateArinso
NorthgateArinso is de betrouwbare partner voor HR-beslissers die de HR-dienstverlening willen verbeteren door middel van slimmere processen en efficiëntere technologieën.

NorthgateArinso begeeft zich op het unieke 'snijvlak' van HR en ICT en heeft 'slechts' 1 focus: HR-optimalisatie.

NorthgateArinso ondersteunt belangrijke HR-onderdelen zoals administratie, payroll, arbeidsvoorwaarden, recruitment, learning en talentmanagement op het gebied van advies, implementatie en outsourcing.

Inmiddels is NorthgateArinso met 5000 specialisten actief met eigen vestigingen in 31 landen en werkt NorthgateArinso o.a. voor 1 op de 5 Global Fortune 500-bedrijven.

www.northgatearinso.com

Voor verdere persinformatie kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/NorthgateArinso/Mike-Ettling-benoemd-tot-CEO-NorthgateArinso/n/3520 of contact opnemen met Vera Kops van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NorthgateArinso kunt u contact opnemen met Tim Rook van NorthgateArinso: Tel: 030-605 88 88
E-mail: tim.rook@northgatearinso.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com