Trioxide debuteert in Goudse Schouwburg


Nieuwe theatermakers

GOUDA, 20081001 -- Na vier maanden sleutelen in hun theaterwerkplaats te Gouda en een try-out tour van drie maanden zullen de jonge theatermakers van Trioxide op 12 februari 2009 in de Goudse Schouwburg debuteren met hun voorstelling Burn Inn.

Trioxide heeft gewerkt vanuit een beeldend concept waarbij contrast in vorm en inhoud een belangrijke rol speelt. Dat levert serieuze scènes op, maar ook snelle, absurde en fysieke humor. Burn Inn wordt gespeeld door Sander Mekkelholt en Martijn van Hese, allebei geschoold aan de ArtEZ theateracademie.

BURN INN
Ergens tussen leven en dood moeten twee tegengestelden met elkaar leven. Wat voor de één helder is, is een dilemma voor de ander. In dit grijze gebied kun je niet zonder mening. Sterker nog: het is jewerk om over alles een mening te hebben. Op de plek waar het leven wordt gewogen en de dood wordt bepaald ben je zwart of wit! Dan draait het opeens om! Nou, opeens... niet echt opeens, gewoon na de pauze. Was je net nog wit, plots ben je zwart. Blijk je ineens vreemder te zijn dan dat je dacht dat je was!

Kaarten voor de try-out tour zijn nog te verkrijgen!

Naam Voorstelling: Burn Inn - PREMIÈRE
Locatie: Goudse Schouwburg
Genre: Theater
Speeldatum: 12 februari
Prijs: ¤ 12,50
Aanvang: 20:30 uur
Duur: Anderhalf uur exclusief pauze
Pauze: Ja
Website: www.trioxide.nl





Stichting Trioxide