Ingezonden persbericht


Ferran Adriàin Krasnapolsky Amsterdam

In een oneman-show* geeft Ferran Adrià een kijkje achter de schermen bij het beste restaurant van de wereld: elBulli in Rosas (Spanje). Jaarlijks krijgt het restaurant 2 miljoen aanvragen voor maar 8000 plaatsen. Op 9 april neemt de niet te evenaren Ferran Adrià je mee op reis in zijn wereld. Hij vertelt zeer bevlogen over zijn filosofie over eten, zijn inspiratiebronnen, zijn manier van werken en over zijn nieuwe boek: Een dag bij elBulli.

Het evenement zal plaatsvinden in het fameuze NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, onderdeel van de internationale hotelketen NH Hoteles die op culinair gebied nauw samenwerkt met de Spaanse topkok.


* er wordt Engels gesproken

Boek:
Het boek Een dag bij elBulli is vanaf 5 maart te koop bij (internet + kook-) boekhandel en warenhuis voor ¤ 49,95. Dit prachtige boek geeeft een exclusief kijkje achter de schermen bij elBulli. Met 526 pagina's, 1200 foto's en de onthulling van enkele recepten is dit boek een musthave voor elke liefhebber van eten, creativiteit en innovatie.

Kaartverkoop:
Tickets voor deze bijzondere en unieke oneman-show zijn te koop voor ¤ 15. Tickets inclusief boek kosten ¤ 600. Na afloop van het evenement is er gelegenheid om uw boek te laten signeren.

Ga voor meer informatie over het programma, de locatie en ticketinfo naar de website www.eendagbijelbulli.com

Aanvang 20.00 uur,
deuren open 19.00 uur



Ingezonden persbericht