Syfact benoemt Robert Kool tot Senior Account Executive EMEA


HILVERSUM, 20090212 -- HILVERSUM en STAMFORD, CT, VS - Syfact International B.V., toonaangevend en wereldwijd software leverancier op het gebied van Enterprise Fraud & Compliance Management, benoemt Robert F.M. Kool (45) tot Senior Account Executive. Kool gaat zich in zijn nieuwe functie specifiek richten op het bieden van software oplossingen voor Compliance, Governance en Corporate Security (zoals het voorkomen van in- en externe fraude).

"We zijn erg blij dat Robert ons team komt versterken," zegt Arno Rood, Vice President Sales & Marketing EMEA. "Robert brengt een schat van ervaring mee op het gebied van IT oplossingen ten behoeve van financiële dienstverleners. We zijn er van overtuigd dat hij, gezien zijn ervaring op het gebied van compliance en fraude, van grote waarde zal zijn voor zowel onze klanten als ons bedrijf."

Kool is afkomstig van SPSS, waar hij de laatste jaren in een senior sales functie werkzaam was op het gebied van predictive analytics ten behoeve van financiële dienstverleners. Risicomanagement was hierbij het aandachtsgebied. Kool heeft daarvoor gewerkt als Director Business Development & Sales bij ABZ. Eerder in zijn carrière was hij Sales Manager bij het wereldwijde onderzoek- en adviesbureau Gartner. Kool studeerde Commerciële Economie aan de HEAO in Amsterdam en heeft aansluitend NIMA-C gevolgd.

Over Syfact

Syfact is een toonaangevende wereldwijde aanbieder van innovatieve software oplossingen op het gebied van Enterprise Fraud & Compliance Management. Syfact voorziet veel grote en gerespecteerde financiële- en overheidsinstellingen, multinationals, toezichthouders, alsook opsporings- en inspectiediensten in innovatieve oplossingen op het gebied van Compliance, Governance en Corporate Security (in- en externe fraude).

Syfact heeft kantoren in Noord-Amerika en Europa. Indien u meer wilt weten: www.syfact.com.