Ingezonden persbericht


Persbericht

Elephant Talk sluit overeenkomst met YOUPINIE

Schiphol, 12 februari 2009 - Elephant Talk Communications, Inc. (OTCBB: ETAK), een internationale telecom- en netwerkoperator voor vaste en mobiele netwerken, heeft een raamovereenkomst gesloten met YOUPINIE. Deze Nederlandse Mobile Virtual Network Operator (MVNO) verwacht zijn mobiele-telefonieproduct in het voorjaar van 2009 te lanceren.

YOUPINIE is een interactieve MVNO, waarvan de leden meedoen aan enquêtes en ook op andere manieren feedback geven. Nu het bedrijf direct via een mobiel kanaal met zijn leden kan communiceren, vergroot YOUPINIE zijn online bereik. YOUPINIE verwerkt en verzamelt informatie over en van zijn leden. Het bedrijf doet dit op een transparante manier en met hun toestemming. YOUPINIE gebruikt de verzamelde gegevens om zijn klanten te voorzien van relevante marketingfeedback.

Klanten van YOUPINIE zijn onder andere nieuwsmedia, zoals kranten, tijdschriften, radio, televisie en internet, en overheidsorganisaties. Naast de service die YOUPINIE deze klanten biedt, gebruikt het bedrijf de onderzoeksinformatie ook voor zichzelf. YOUPINIE-leden delen in de inkomsten als compensatie voor het gebruik van de gegevens die zij aanleveren.

"We zijn verheugd dat YOUPINIE kiest voor ons hoogwaardige MVNE-platform om hun marketing- en communicatiedoelen te behalen", zegt Martin Zuurbier, CTO van Elephant Talk. "We zijn ervan overtuigd dat ons platform voor YOUPINIE de beste tool is om communicatietechnologie te combineren met zijn analyse-engine voor marketinginformatie. De snelle gegevensanalyse van ons platform maakt relevante gegevens meteen beschikbaar, waardoor YOUPINIE kan fungeren als een interactief panel met de mogelijkheid overal en altijd te communiceren met zijn leden."

"Door het partnerschap met Elephant Talk kunnen we onze activiteiten uitbreiden en een sterkere positie verwerven op de markten waarin we opereren", zegt Hans van Linschoten, CEO van YOUPINIE. "We kijken uit naar de introductie van een uitgebreid pakket van innovatieve diensten voor onze klanten en prospects, met het grote aantal mogelijkheden dat een mobiel netwerk ons biedt."

****

Over YOUPINIE

Meer informatie over YOUPINIE en zijn activiteiten is te vinden op www.youpinie.nl.

Over Elephant Talk

Elephant Talk Communications, Inc. (OTC BB: ETAK) is een Internationale telecom- en netwerkoperator voor vaste en mobiele netwerken. Het bedrijf faciliteert de wereldwijde distributie van content- en telecommunicatiediensten. Elephant Talk is gevestigd in de VS, maar opereert internationaal vanuit vestigingen in diverse landen en op basis van interconnecties met leidende telecombedrijven wereldwijd. Elephant Talk beschikt over een eigen infrastructuur die het als outsourcingpartner exploiteert op basis van zijn eigen Intelligent Network (IN), CRM- en Billing-platform. Onder andere in Europa concentreert het bedrijf zich op zijn activiteiten als Mobile Virtual Network Enabler. De producten en diensten van Elephant Talk omvatten verder Carrier (Pre-)Select-services, Premium Rate-services, VoIP, Wi-Fi, streaming, media & content en hoogwaardige oplossingen voor prijsbepaling, tariefberekening en billing. Voor meer informatie: www.elephanttalk.com.

****

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht