Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

Meerssen, 12 februari 2009

Nieuw: BCcommunicatie & tekst

De zelfstandige tekstbureaus KB Communicatie en JCO Communicatie & Tekst uit Meerssen hebben hun krachten gebundeld in BCcommunicatie & tekst.

Drijvende krachten achter BCcommunicatie & tekst zijn Karin Burhenne en Jos Cortenraad. Beiden zijn enkele jaren geleden na een zeer brede en langdurige journalistieke loopbaan als zelfstandig ondernemer gaan werken.
BCcommunicatie & tekst is allereerst een professioneel tekstbureau, gespecialiseerd in economische, sociaal-medische en wetenschappelijke onderwerpen. Het bureau verzorgt interviews, reportages, brochure- en webteksten, persberichten, nieuwsbrieven en eindredactie voor een groeiend aantal opdrachtgevers in met name Zuid-Oost-Nederland. Daarnaast functioneert BCcommunicatie & tekst als communicatieadviesbureau met een sterk netwerk dat bedrijven en instellingen kan ondersteunen bij het onderhouden van mediacontacten en het genereren van free publicity.

BCcommunicatie & tekst is gevestigd aan de Valkenburgerstraat 74d in Berg en Terblijt, 043- 6040687. Meer informatie is te vinden op www.bccommunicatie.nl Voor een toelichting kunt u contact opnemen met Karin Burhenne, 06-10438357 of Jos Cortenraad, 06-21227695.

EINDE PERSBERICHT






---- --