Gemeente Moerdijk


11-02-2009: Bestemmingsplang "Greenery" Fijnaart

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken op grond van artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 18 december 2008 het bestemmingsplan "Greenery" in Fijnaart gewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan is opgesteld om de bouw van woningen en een aantal bedrijfsgebouwen mogelijk te maken op het perceel, gelegen op de hoek Eerste Kruisweg/Langeweg in Fijnaart.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, zoals dat eerder ter inzage heeft gelegen. De wijzigingen hebben betrekking op de regels met betrekking tot de aan huis verbonden beroepen, bedrijfsmatige activiteiten aan huis, mantelzorg en de strafregel.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 12 februari tot en met woensdag
25 maart 2009 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het Gemeentelijk Informatiecentrum ter inzage. Het plan is ook digitaal te raadplegen via de website www.moerdijk.nl (onder het kopje Projecten/Greenery).

Gedurende deze termijn kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage. Het instellen van beroep is mogelijk voor diegene die tijdig zijn of haar zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Daarnaast kan door iedere belanghebbende beroep worden ingesteld, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Degene die beroep instelt kan tijdens de beroepstermijn de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het ingediende beroepschrift worden overlegd.