Ingezonden persbericht


Eindhoven 22 januari 2009,

De tweede editie van StukaFest Eindhoven komt eraan!

Eindhoven - De StukaFest sfeer hangt weer in de lucht! Na de succesvolle eerste editie wordt dit jaar weer een StukaFest georganiseerd. Het festival biedt de mogelijkheid om op een avond drie unieke optredens te beleven. Je stelt zelf vooraf vast naar welke acts je gaat, met een ruime keuze uit: muziek, cabaret, film, theater en literatuur. Je fietst van kamer naar kamer en na de derde ronde naar de Effenaar, waar een spetterend eindfeest gaat plaatsvinden. De kaartverkoop is reeds gestart en de verkoop loopt goed! Vooral Howard Komproe, Cool Genius en The Mekanik blijken grote publiekstrekkers te zijn. Wil je 12 februari genieten van een uniek optreden van een van deze artiesten, wees er dan snel bij!

De kaarten voor de optredens van Howard Komproe vliegen over de toonbank. De 'blauwe-postbank-leeuw' van Comedytrain, het Klokhuis en als presentator van Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz en de Uitmarkt gaat op het StukaFest een uniek optreden verzorgen.

Naast de eerder genoemde zullen ook namen als Bart Oostindie, Jaap Robben en Skiggy Rapz een optreden verzorgen. Bart Oostindie kan bestempeld worden als een van de meest talentvolle Nederlandse artiesten. Al in 2003 speelt hij samen met soul/funk band Mo'Jones op het North Sea Jazz festival. Ook in zijn solocarrière weet Bart hoge ogen te gooien en wordt hij zelfs vergeleken met namen als John Mayer, James Morrison en Jack Johnson. Nog zo'n talent is Skiggy Rapz, die de voorprogramma's van namen als Kanye West, Guru, KRS-One en Pete Rock mocht verzorgen. Naast deze artiesten komen er natuurlijk nog veel meer geweldige artiesten op het StukaFest Eindhoven, kijk hiervoor op www.stukafest.nl

De tweede editie van het StukaFest Eindhoven wordt afgesloten met een spetterend eindfeest in de Effenaar, waar onder andere de Melomanics en de Freakatronics zullen optreden. De Freakatronics halen alles uit de kast om de kleine zaal van het poppodium op zijn kop te zetten. Deze swingende electropop met Duitstalige teksten staat garant voor een onvergetelijk optreden. De livesets van de Melonmanics vol ronkende electrorock maken het Eindfeest tot een geweldige afsluiter!

Festival informatie

Voorstellingen
Het StukaFest begint om 20.00u, waarbij men zich verspreidt over de verschillende studentenkamers in de Eindhovense binnenstad. Alle artiesten geven hun voorstelling drie keer. Kies je drie favorieten en creëer je ideale avond. Tussen de voorstellingen door heb je een half uur de tijd om naar het volgende adres te gaan. Let op: wees op tijd want zodra de voorstelling begint sluiten de deuren! Na de derde ronde zorgt het spetterende StukaFeest voor een geweldige afsluiting!

Entreeprijzen
Je koopt je kaartje per voorstelling, maar je kunt ook een passe-partout (3 rondes en het feest) kopen voor de hele avond. Van te voren bedenk je naar welke optredens je wilt gaan en hoe laat. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met theater, daarna een ronde met cabaret en als afsluiting een ronde muziek.

Eén ronde E 3,50
Drie rondes E 9,-
Passe-partout E 11,-
StuKaFeest E 3,50

Tijden
Ronde 1 20.00u - 20.30u
Ronde 2 21.00u - 21.30u
Ronde 3 22.00u - 22.30u
StuKaFeest vanaf 22:30u

Kaartverkoop
Kaartverkoop is reeds gestart. Op het Virus kantoor (0.51) in de Bunker kan je elke dag binnen lopen tussen 12.30u en 15.00u. Voor verdere locaties, acties en tijden, houdt de folder en de site www.stukafest.nl in de gaten.

Uitnodiging

Belangstellende redacties zijn van harte welkom op het StuKaFest. Graag tijdig uw komst aankondigen bij Mark Wesdijk.



Ingezonden persbericht