Europese CFO van HOYA spreekt over risicobeheersing en procesoptimalisatie

Georganiseerd door Uphantis en SAP op donderdagmiddag 12 februari 2009

Ede, 22 december 2008 - Uphantis organiseert met HOYA, leverancier van gespecialiseerde brillenglazen en (interoculaire) lenzen 'met toegevoegde waarde', een informele informatiebijeenkomst met Michiel Copier de Europese CFO van Hoya. Onderwerpen zijn onder meer het beheersen van risico's en het optimaliseren van financiële processen. 'Gesprek bij de open haard' vindt plaats op donderdagmiddag 12 februari 2009 onder het genot van een drankje en culinaire heerlijkheden. Deze bijeenkomst is bedoeld voor financieel verantwoordelijken (CFO's, finance managers, treasurers en risicoverantwoordelijken).

Michiel Copier heeft zijn doelstellingen kunnen behalen dankzij het centraliseren van zijn Europese organisatie via inhouse cash en risk management. Graag wil hij met de deelnemers zijn opgedane ervaringen en kennis delen. Daarnaast kunnen zij met hem van gedachten wisselen over verdere oplossingen en optimalisatie. De deelnemers kunnen vooraf onderwerpen/stellingen indienen waarover zij deze middag willen discussiëren.


Onderwerpen die aan bod komen zijn risico management, inhouse banking, payment factory, purchase to pay, order to cash en corporate finance management. Uphantis spreekt daarnaast over Governance, Risk and Compliance, waaronder ook over SEPA.


Tijd: vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: SAP Nederland, Amerikastraat 10, 5232 BE 's-Hertogenbosch



Ingezonden persbericht