Vrije Universiteit Amsterdam

`Yes we can'

Nieuw bestuur MFVU heeft volop plannen

12 februari 2009

Voor de 58e keer hebben de studenten geneeskunde van VUmc een nieuw bestuur van de MFVU gekozen. Tijdens de algemene ledenvergadering op 15 januari werd het kandidaatsbestuur officieel voorgedragen aan de leden van de faculteitsvereniging. Daarnaast presenteerden de commissies hun plannen voor het komende jaar. Zij moeten er tot januari 2010 voor zorgen dat het een onvergetelijk jaar wordt.

Nieuw bestuur MFVU "Na heel wat nagelbijten, ijsberen en palmaire zweetsecretie kregen wij in november het verlossende telefoontje", vertelt de nieuwe secretaris externus Christel de Raaff. "Het 57e bestuur der MFVU had uit 22 sollicitanten een 58e bestuur samengesteld en we werden vriendelijk verzocht zo snel al onze beentjes verdragen konden, naar de Havelaar te fietsen. Daar hebben we, met ieder een brede glimlach op het gezicht, de glazen laten klinken en sindsdien zijn we in sneltreinvaart klaargestoomd voor het besturen van de MFVU in het komende kalenderjaar. Samen met 120 actieve leden, verspreid over 21 commissies, gaan wij zorgen voor een jaar vol informatieve activiteiten en de vetste feesten. Wij kijken uit naar een jaar rennen, regelen, ravotten, richting geven, ronselen en ritselen voor onze leden. Het gebrek aan slaapuren en de typerende donkere kringen onder onze ogen nemen wij voor lief. Want kunnen wij het waarmaken: 'yes, we can!'"

Het MFVU bestuur bestaat uit de volgende acht leden:
- Esmée Smits, tweedejaars, voorzitter

- Erol Nallayici, tweedejaars, vicevoorzitter
- Matthijs Verhagen, tweedejaars, penningmeester
- Linda Sommers, tweedejaars, secretaris internus
- Christel de Raaff, tweedejaars, secretaris externus
- Annabel Ruiter, derdejaars, sponsorcoördinator
- Esther van Elswijk, tweedejaars, onderwijscontactpersoon
- Yonna van Esch, tweedejaars, winkelcoördinator

Fotobijschrift: Het bestuur van de medische faculteitsvereniging MFVU bestaat sinds 15 januari uit (bovenste rij van links naar rechts): Yonna van Esch, Linda Sommers, Christel de Raaff, Annabel Ruiter en Esther van Elswijk en (onderste rij van links naar rechts): Matthijs Verhagen, Esmée Smits en Erol Nallayici
bron: OnderwijsKatern