Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam



---

Buurtoverleg met avondschouw

12 februari 2009
Een volle agenda voor de komende ronde buurtoverleggen: vooraf is een avondschouw, en tijdens het buurtoverleg krijgen bewoners informatie over het aanvragen van subsidie voor buurtprojecten. Verder uiteraard de mogelijkheid om alles te bespreken wat uw buurt leefbaarder kan maken.

Lopen door de buurt

Tijdens de avondschouw lopen we door de buurt en kijken of plekken onveilig of te donker zijn. Een vertegenwoordiger van Nuon meet of de straatverlichting voldoende licht geeft, en ook de buurtregisseur van de politie loopt mee. Is er een plek in uw buurt waar volgens u iets te verbeteren valt? Geef dit vooraf door aan inspecteur openbare ruimte Frits Roosingh: F.Roosingh@baarsjes.amsterdam.nl, tel. 06 - 5109 6490, dan bekijken we de opgegeven plek tijdens de avondschouw.

Aanvang avondschouw

De avondschouw begint bij alle vier de buurtoverleggen om 19.15 en start vanaf de opgegeven locatie. De vergaderingen zijn van 20.30 - 22.00 uur.

Welke buurt op welke dag


* Maandag 23 februari: Does-, Tromp-, en Geuzenbuurt met portefeuillehouder Godfried Lambriex. Locatie: Ontmoetingsruimte Bestevaer, Jan van Galenstraat 107-G.

* Woensdag 25 februari: Jan Maijen / Mercatorbuurt met portefuillehouder Mirjam Smeels. Locatie: Buurthuis Tagerijn, Balboastraat 18.

* Maandag 2 maart: Postjesbuurt met portefeuillehouder Ab Cherribi. Locatie: Trouwzaal stadsdeelkantoor, Baarsjesweg 224.
* Woensdag 4 maart: Chassébuurt met portefeuillehouder Mirjam Smeels. Locatie: Buurthuis Chassé, Chasséstraat 91.
---