Provincie Overijssel

Regge Survival valt in de prijzen

Krajicek reikte zelf de prijs - een cheque ter waarde van 5000 euro - uit aan de organisatie van de Regge Survival.

Elkaar helpen
De Regge Survival wordt elk jaar georganiseerd. Het doel is zoveel mogelijk kinderen uit de regio - leden of niet leden, maar ook hun ouders - te laten genieten van dit bijzondere sportieve evenement. De deelnemers moeten rennen, klimmen, kruipen, zwemmen, zweten, doorzetten én elkaar helpen.

Lovend
Op 8 januari jl. werd de Regge Survival al uitgeroepen tot winnaar van de Overijsselse voorronde. Deze was georganiseerd door Sportservice Overijssel. Ook tijdens deze provinciale uitreiking op het provinciehuis te Zwolle was AV Atletics al lovend toegesproken door provinciaal juryvoorzitter gedeputeerde G. Ranter.

"Nooit meer bang"
De deelnemers laten zich voor het volbrengen van de survivaltocht bovendien sponsoren. Het uiteindelijke bedrag komt ten goede aan het Unicef sponsorproject "Nooit meer bang".

Verbintenis
Ook de landelijke jury was enthousiast over de inspanningen de atletiekvereniging. Landelijk juryvoorzitter Willem van Montfoort prees vooral het feit dat meedoen voorop staat bij de Regge Survival. Bovendien sprak het de jury aan dat de organisatie ook oog heeft voor de situatie van kinderen in andere werelddelen. Door de verbintenis met het Unicef sponsorproject.

De eerste prijs ging naar Pedal Park uit Groningen en de derde prijs werd gewonnen door Stad & Sport uit Drenthe. Een uitgebreide beschrijving van alle twaalf provinciale winnaars is te vinden op www.nji.nl/rkfaward.