VAPRO


Aanvraagtijdvak ESF-aanvragen 2009 verlengd!

Op 9 februari jongstleden is het tijdvak geopend waarin bedrijven bij OVP een individuele ESF-aanvraag kunnen indienen of hun deelname aan de reeds beschikte aanbodgerichte branche aanvraag kenbaar kunnen maken. Het tijdvak zou geopend zijn tot en met vrijdag 13 februari aanstaande. De eerste hausse aan ingediende aanvragen en deelnames is inmiddels geïnventariseerd. Hieruit blijkt dat er nog subsidie beschikbaar is. Om zoveel mogelijk bedrijven (in de procesindustrie) in de gelegenheid te stellen toegang te hebben tot de beschikbare ESF-gelden heeft OVP besloten het aanvraagtijdvak te verlengen tot uiterlijk vrijdag 20 februari aanstaande.

Graag willen we inventariseren welke bedrijven (nog) voornemens zijn een aanvraag (of deelname) in te dienen. We vragen u dan ook om dit zo spoedig mogelijk aan een van onze subsidie-consultants door te geven.

Indien er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via e-mail subsidies@vapro-ovp.com of via tel. 070-320 9388.