Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 12-02-2009

Politie houdt Bergenaar (18) aan na diefstal geld uit portemonnee

OSSENDRECHT: De politie heeft woensdagmiddag rond 15.30 uur een 18-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden wegens diefstal. De man heeft bekend dat hij geld uit een portemonee heeft gestolen. Die portemonee zat in een tas die in de kantine van een supermarkt aan de Hondseind stond. De man moest daar zijn om schoon water te halen; hij was met enkele collega's de ramen van de winkel aan het wassen. De politie heeft ook twee collega's van de verdachte aangehouden wegens betrokkenheid. De eigenares van de tas belde de politie, nadat ze de diefstal ontdekte. Daarbij gaf ze aan dat de vermoedelijke daders gezocht moesten worden bij de drie glazenwassers. De politie stelt een onderzoek in. De 18-jarige verdachte werd ingesloten op het bureau.

Bergenaar mishandelt Belg bij parkeerruzie

BERGEN OP ZOOM: Op de Antwerpsestraatweg heeft de politie
woensdagavond rond 18.45 uur een 44-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden wegens mishandeling. Hij sloeg een 41-jarige man uit Antwerpen bij een parkeerruzie. De Belg haalde verhaal toen hij achteruit in een parkeervak wilde rijden en de Bergenaar volgens hem snel zijn auto op die plek neerzette. De Bergenaar pakte na de klap nog een soort houten knuppel uit zijn auto en wilde de Belg te lijf gaan. Een omstander hield hem in bedwang; surveillerende agenten zagen alles gebeuren en konden de Bergenaar eenvoudig in de kraag pakken.

Politie pakt vier Belgische drugstoeristen in de kraag

ROOSENDAAL: De politie heeft donderdagmorgen rond 01.45 uur vier Belgische drugstoeristen (25, 29, 30 en 31 jaar) aangehouden.
Surveillerende agenten controleerden het viertal in een auto die op de Frans Halslaan langs de kant werd gezet. De mannen stapten uit, waarna de 25-jarige verdachte er plotseling lopend vandoor ging. Op de Titus Brandsmastraat kon hij achterhaald worden; de man bleek een plak hasj van 66 gram in zijn bezit te hebben. De vier mochten mee naar het bureau voor verder onderzoek.

Politie zoekt doorrijder in Roosendaal via SMS-Alert

ROOSENDAAL: Via een SMS-Alert heeft de politie donderdagmiddag geprobeerd achter de identiteit te komen van een automobilist. De bestuurder van een bordeauxrode Volkswagen, voorzien van het Poolse kenteken FKR90EF, reed rond 12.20 uur op de Burgerhoutsestraat een vijfjarige jongen uit Roosendaal aan. Vervolgens reed hij door, in de richting van het centrum. Er zaten in totaal twee mensen in de auto, een van hen droeg schilderskleding. De aangereden jongen is naar het ziekenhuis vervoerd; het is niet bekend wat zijn letsel is, maar het zou niet levensbedreigend zijn. Eventuele getuigen worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 12-02-2009 15:43 | © Regio Midden en West Brabant |