FloraHolland


FloraHolland Aalsmeer neemt nieuwe verlaadhal in gebruik

AALSMEER, 12 februari 2009 - Bij FloraHolland Aalsmeer is een nieuwe verlaadhal geopend. In de hal kunnen aanvoerders en kopers terecht voor het brengen en ophalen van partijen bloemen en planten zonder met de auto het veilinggebouw in te hoeven. De ruimte met de naam `Verlaadhal 008' ligt aan de westzijde van het gebouw op locatie Centrum.
Met de bouw van Verlaadhal 008 komt een volledig autovrij gebouw op Centrum weer dichterbij. Door de uitbreiding van de gebouwen door de jaren heen zijn binnendocks en overdekte verlaadplekken gewoon geworden. Het verladen van producten en logistieke middelen is onderdeel van de bedrijfsprocessen van exporteurs en groothandelaren. Ook aanvoerders maken gebruik van de laad- en losplekken in het gebouw van FloraHolland Aalsmeer. Ten behoeve van de luchtkwaliteit sluit FloraHolland Aalsmeer in stappen en in doorlopend overleg met gebruikers van de gebouwen steeds meer gebieden af voor gemotoriseerd verkeer. Door alternatieve plekken te bieden voor het verladen is er over het algemeen veel medewerking van huurders en andere gebruikers, omdat alle partijen baat hebben bij een schoon leefklimaat.

Fotobijschrift: Jan Berk (dienstenmanager Facility Management bij FloraHolland Aalsmeer) verwelkomt inkoper Fred Wurpel (links op foto) als eerste klant in Verlaadhal 008.