Dries Roelvink nog niet naar Duitsland

12/02/2009 14:49

Muziek en Showbureau Jan Vis

Afgelopen dagen heeft de pers volop genoten van het feit dat Dries zijn avontuur ging zoeken in Duitsland. Niets is minder waar, het bericht is onderdeel van een inhaakcampagne van de ANWB. De aktie van ANWB en Dries heeft zoveel positieve reacties teweeg gebracht dat Dries serieus overweegt om aan een carrière in Duitsland gestalte te geven.

Clip

De ANWB en het online bureau the people's valley hebben met Dries een commercial opgenomen die inhaakt op de Fons Commercial van KPN 'met autopech in Duitsland'; de inhaakcommercial is te bekijken op www.driesroelvink.de. Dankzij ANWB voor Bedrijven is het Dries Roelvink wel gelukt om op tijd in Duitsland aan te komen en door te breken, in tegenstelling tot Fons. Als onderdeel van deze crossmediale campagne heeft Dries een Duitse versie van 'Ik Kom Eraan' opgenomen en is de website www.driesroelvink.de gelanceerd.

Voor de ANWB was deze actie de perfecte manier om de merkbekendheid van 'ANWB voor Bedrijven' te vergroten.

Ook al was Dries zijn avontuur in Duitsland niet helemaal realiteit, gelukkig is de single 'Ich Komm Er An' gratis te downloaden op www.driesroelvink.de





http://www.janvis.nl