Gemeente Oirschot

Tijdelijk parkeerverbod St Jorisstraat en Pochelarij

De aannemer van de bouw van de appartementen aan de st Jorisstraat heeft last van geparkeerde auto's voor zijn bouwterrein

Het levert gevaarlijke situaties op en belemmert de doorgang van de bus naar de keerlus aan de St Jorisstraat. We hebben daarom besloten om een tijdelijk parkeerverbod in te stellen in de St. Jorisstraat. Het betreft de zijde vanaf de Dr. Feijstraat tot de Gasthuisstraat en de zijde vanaf de Gasthuisstraat tot aan de Dr. van Wamelstraat.

Aan de Pochelarij heeft de aannemer van de bouw aan de Meubelmakerij ook last van geparkeerde autos. De aannemer kan door de geparkeerde autos het bouwterrein niet bereiken met zijn transporten. Ook hier stellen we tijdelijk een parkeerverbod in, zodat de aannemer zijn werkzaamheden goed kan verrichten. Het parkeerverbod betreft de zijde vanaf huisnummer 14 tot aan de Cantorij.

Het parkeerverbod is tijdelijk van kracht en loopt af wanneer de bouwactiviteiten gereed zijn De verwachting is dat dit voor de St. Jorisstraat duurt tot medio 2010 en voor de Pochelarij tot december 2009.
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Rob Berlage van de gemeente Oirschot, telefoon (0499) 583 333.