Gemeente Baarn

Mevrouw Laseur stopt als fractievoorzitter VVD
vvd logo.jpg

Persbericht van de fractie van de VVD in de gemeenteraad van Baarn: Met ingang van heden treedt mevrouw Drs. Petra Laseur terug als fractievoorzitter van de VVD. Zij ziet zich hiertoe gedwongen omdat zij door persoonlijke omstandigheden en haar werk geen kans meer ziet haar taak als fractievoorzitter op een verantwoorde wijze uit te voeren. Petra is al elf jaar lid van de gemeenteraad en gedurende de laatste zeven jaar fractievoorzitter.

Petra, die wel als raadslid aanblijft en ook als lid van de raadscommissie Ruimtelijke Omgeving en Beheer draagt haar functie van fractievoorzitter over aan de heer Frans Luiten, die inmiddels drie jaar deel uitmaakt van de VVD-fractie. Hij zal deze taak met ingang van heden op zich nemen tot de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Daarna zal de nieuwe fractie van deVVD de diverse taken opnieuw verdelen.

De fractie en het afdelingsbestuur van de VVD in Baarn hebben begrip voor het besluit van mevrouw Laseur en zijn haar erkentelijk voor hetgeen zij als fractievoorzitter tot stand heeft gebracht in een lange periode.