Het Gesprek

Harry de Winter treedt toe tot Het Gesprek

Amsterdam, 12 februari 2009 - Harry de Winter is toegetreden als aandeelhouder bij Het Gesprek. Zijn consultancybedrijf WinterMedia neemt een belang van 22% in de TV-zender. De Winter wordt tevens lid van de Raad van Commissarissen, met speciale aandacht voor programmazaken.

Ruud Hendriks, Derk Sauer en Frits Barend, de initiatiefnemers van Het Gesprek: "Wij zijn erg trots op het vertrouwen dat Harry in ons bedrijf heeft. Harry is een ervaren programmamaker met een breed medianetwerk, die goed bij onze zender past."

Harry de Winter over zijn toetreding tot Het Gesprek: "Derk, Frits, Ruud en ik hebben al jaren dezelfde intentie een zender met inhoud op te bouwen. Met programma's waarbij je op het puntje van je stoel zit en waarin echt de tijd wordt genomen. De afgelopen maanden hebben we daarover vele inspirerende gesprekken gevoerd. Met als conclusie dat een zender met deze pijlers een investering waard is om de programmering te versterken. Ik ben ervan overtuigd dat Het Gesprek in 2009 `de andere zender' in het medialandschap kan worden en ben heel blij dat we de krachten bundelen."

Over Het Gesprek
Het Gesprek biedt inspiratie, nieuws en inhoud met programma's over actualiteiten, maatschappij, cultuur en media. Het Gesprek zendt 24 uur per dag digitaal uit via kanaal 25 en analoog van 14.00 tot 02.00 uur via de kabel. Ook is de zender te volgen via www.hetgesprek.nl. Het Gesprek werkt nauw samen met partners als de BBC, het Concertgebouw, De Baak en de Nationale Postcode Loterij.