Gemeente Eemnes

Persberichten

Burgertafelgesprek met jeugd

In de kantine van SV Eemnes is donderdag 12 februari aanstaande van 19.00 tot 20.30 uur een burgertafelgesprek met de jongeren van Eemnes tussen de 13 en 18 jaar. Het burgertafelgesprek wordt ingestoken vanuit het jeugdbeleid en het WMO beleid.

Burgemeester Van Benthem en wethouder Wondergem willen op deze avond in gesprek gaan met de jongeren over onderwerpen die gaan over sport en vrije tijd, school en werk, kunst en cultuur, internet en veiligheid.

De burgemeester en wethouder vinden het van groot belang dat jongeren het burgertafelgesprek bijwonen, daarom hebben zij elf maandagochtend 9 februari om 07.45 uur flyers verspreid onder de jeugd bij de fietstunnel naar Laren.

Ouders wordt gevraagd de jongeren te motiveren deze bijeenkomst bij te wonen, omdat de gemeente graag van de jongeren wil horen wat zij willen veranderen in Eemnes. Let op: het is een avond voor de jeugd dus ouders mogen niet naar binnen!

Onder de aanwezige jongeren verloot de burgemeester 2 ipods. Meer informatie over de bijeenkomst wordt geplaatst op www.deachterbank.nl, de site voor de Eemnesser jeugd.

Zie