Gemeente Beuningen


Muziekwijk Ewijk: werk mee aan een veilige en leefbare buurt In de gemeente Beuningen zijn wijken gewenst die veilig en leefbaar zijn: wijken waar mensen met plezier wonen, zich thuis voelen en de woonomgeving als schoon, heel en veilig ervaren.

Wijkschouw op 12 februari
Op donderdag 12 februari van 10.30 tot 12.00 uur gaat de gemeente in samenwerking met Standvast Wonen en de politie de muziekwijk in Ewijk bekijken. Burgemeester Zijlmans en wethouder Van Ingen zijn bij deze wijkschouw ook aanwezig.

Geef uw ergernissen door
We roepen de bewoners van de Muziekwijk op mee te werken om de veiligheid en leefbaarheid van de wijk te verbeteren. Heeft u zaken op het gebied van veiligheid en leefbaarheid die verbeterd kunnen worden? Bijvoorbeeld het opruimen zwerfvuil en graffiti, onderhoud aan groen- en speelvoorzieningen, overlast van jeugd etc. U kunt dit op verschillende manieren doorgeven aan de gemeente:

Doe mee met de wijkschouw. Vertrekpunt om 10.45 uur vanaf de Piccolo;

Meld het telefonisch bij de afdeling Veiligheid, telefoon 024-6780800;

Mail naar gemeente@beuningen.nl.

Het is de bedoeling dat uit deze wijkschouw blijkt wat de positieve en negatieve punten zijn van de Muziekwijk. De positieve punten willen we behouden en de in uw ogen negatieve punten willen we inventariseren en proberen op te lossen.