Politie Zeeland


---


W-278-2009 Poging diefstal schoudertas, Vlissingen
Maandag tussen 18.00 en 18.15 uur poogde een onbekende man op de Koudenhoek in Vlissingen de tas te stelen van een 62-jarige Middelburgse vrouw.
De man fietste de vrouw, die daar samen met een andere vrouw liep, achterop en rukte aan haar schoudertas. De vrouw rukte terug en probeerde de tas vast te houden. Hierdoor begon de man te slingeren en de tas viel op de grond. De vrouw kon haar tas oprapen en de man is weggefietst.

O-279-2009 Woninginbraak, Goes
Maandag tussen 13.00 en 16.00 uur werd ingebroken in een woning aan de krukweg in Goes.
Er werd een ruit geforceerd en uit de woning werden sieraden, computer- en fotoapparatuur en enkele gsm's weggenomen. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend.

W-280-2009 Aanrijding in Middelburg
Op de kruising De Ruyterstraat / Poelendaeleweg in Middelburg vond maandag om 16.20 uur een aanrijding plaats.
Een 26-jarige Middelburgse automobiliste reed over de De Ruyterstraat, komende kwam vanuit de richting van de Piet Heinstraat en wilde de Poelendaeleweg oversteken. Zij verleende hierbij geen voorrang aan een van rechts komende scooterrijder. Deze scooterrijder, waarvan (nog) geen gegevens bekend zijn kwam ten val. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis is Vlissingen gebracht.

W-281-2009 Diefstal bromfiets, Middelburg
Maandag omstreeks 15.30 uur werd aan het Goudend in Middelburg een bromfiets gestolen.
Het betreft een Yamaha bromfiets met kentekenplaatje 87DGB9. De eigenaar had de sleutel erop laten zitten. Toen hij even later terugkwam, bleek de bromfiets te zijn gestolen.

Z-282-2009 Inbrekers overlopen, Terneuzen
Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een inbraak in een woning in de Plataanstraat in Terneuzen, die plaatsvond maandag omstreeks 15.40 uur.
De inbrekers werden door de bewoonster overlopen en gingen er vandoor. In verband hiermee werden even later in de omgeving van de woning twee Terneuzense mannen aangehouden. Een 20-jarige man werd om 15.45 uur aangehouden in de brandgang van de Goudenregenstraat, waar hij wegrende bij het zien van de politie. Een andere, 21-jarige, man werd even later aangehouden in de Dokstraat. Ook hij ging er vandoor toen hij de politie zag. De mannen zijn in verzekering gesteld. Het is nog onbekend of er iets uit de woning werd weggenomen. Het onderzoek is nog in volle gang.