Politie Kennemerland

Getuigen beroving gezocht

Heemskerk, 09-02-2009 o De politie stelt een nader onderzoek in naar een diefstal met geweld. Op vrijdag 6 februari omstreeks 21.00 uur beroofden drie mannen de kassaruimte van zwembad De Waterackers aan de Kerkweg.

De drie mannen kwamen het zwembad binnen waarna een van hen de kassaruimte binnendrong. Hij intimideerde de caissière en deed vervolgens een greep in de kassa. Vervolgens hebben zij het zwembad verlaten. Gezien is dat één van de mannen wegfietste op een zwarte opoefiets met een zwart kinderzitje in de richting van het centrum.

Van de drie zijn de volgende signalementen bekend

Verdachte 1:
Leeftijd 18 - 20 jaar oud, negroïde zeer donker uiterlijk , zeer slank postuur en ongeveer 1.80 meter lang, diepliggende ogen. Hij was donker gekleed in had zijn gezicht bedekt.

Verdachte 2:
Leeftijd 18-20 jaar, negroïde man, lichtere huidkleur dan verdachte 1 en een voller gezicht, donker gekleed met tevens een muts.

Verdachte 3: (man op opoefiets met kinderzitje) Leeftijd 18-20 jaar, licht getinte huidskleur, ongeveer 1.80 meter lang en slank postuur., donkere ogen., opvallend donkere wenkbrauwen, snorretje. Hij was gekleed in spijkerbroek en half lange jas.

Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 - 8844.