Gemeente Woudenberg

Week 7 10 februari 2009

Kapvergunningen

Aangevraagde kapvergunning

John F. Kennedylaan 130 â 1 eik; 1 paardenkastanje; 1 douglas

Ostadelaan 1-11 â 7 iepen

Â

Belanghebbenden kunnen gedurende twee weken na publicatie bedenkingen indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 16, 3930 EA Woudenberg. Aanvragen voor kapvergunning liggen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis ter inzage bij de sector Grondgebied.

Â

Verleende tijdelijke ontheffing (artikel 3.22 Wro)Â

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening tijdelijk ontheffing hebben verleend van het bestemmingsplan âWoudenberg-Dorpâ voor het gebruik van de op de Provinciale werf aanwezige bebouwing ten behoeve van uitvaartdiensten, plaatselijk bekend als Griftdijk 3b te Woudenberg. Kadastraal bekend sectie H perceelnummer 599.

Â

Vanaf vrijdag 6 februari 2009 staat 6 weken beroep open voor belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit of belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden geen zienswijzen te hebben ingebracht over het ontwerpbesluit. Het beroepschrift kunt u indienen bij de Rechtbank Utrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht, tel. 030-2233000. Degene die beroep heeft ingesteld kan de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Â

Goedkeuring bestemmingsplan Woudenberg-Dorp

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat Gedeputeerden Staten van Utrecht goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan Woudenberg-Dorp.

Â

Het bestemmingsplan omvat het grootste deel van de bebouwde kom van de gemeente Woudenberg (exclusief het bedrijventerrein en enkele nieuwe uitbreidingslocaties). Het bestemmingsplan is voornamelijk conserverend van aard en dient te vervanging van het verouderde planologische regime.

Â

Het bestemmingsplan en het goedkeuringsbesluit liggen met ingang van 11 februari 2009 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis, Taakveld Ontwikkeling. Gedurende de termijn van de ter inzage ligging kan tegen het goedkeuringsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door degene die tijdig, op grond van artikel 27, eerste en tweede lid, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bij Gedeputeerden Staten bedenkingen hebben ingebracht, alsmede door een belanghebbende die aantoont, dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met bedenkingen tot Gedeputeerden Staten te wenden.

Â

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na verloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling.

Â

Indien beroep is ingesteld, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend, bij de genoemde afdeling, indien er tijdelijke maatregelen nodig worden bevonden waarmee niet tot de uitspraak op het beroepschrift kan worden gewacht. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Â

Burgerlijke stand van de gemeente Woudenberg over de maand januari 2009.

Â

Rectificatie publicatie burgerlijke stand over de maand december 2008:

Yven Don, zoon van: L.O. Peek en M.T. Marlet.

Â

Geboren:Â

Elisabeth Maria, dochter van: W.E. Klaver en J.S. Nederveen

Rosa, dochter van: W.G. Kelder en P. van de Lagemaat

Sander, zoon van: H. de Heus en A. Jansen

Roan Aron, zoon van: M.J. Jonker en L.E.M. Ceelen

Floor Louise Diecke, dochter van: N.P.S. Meijer en I.M. Schuttert

Bas Willem, zoon van: W. Geijtenbeek en P. de Groot

Nienke Jenneke, dochter van: F.A. Hoogenraad en H.M. Bloemendal

Yara, dochter van: L. Talya en N. Yaqo

Eva George, dochter van: G.A. Khano en D.Y. Anwea

Noa Gijs Richard, zoon van: C.J.G. van Soestbergen en E.F. van Grondelle

Â

Huwelijksaangifte:Â

W.J. van Oostende en G.G. van Zoelen

W.J. de Bart en I.M.C. de Pater

S.R. Landwaart en S.M.H. Boekenoogen

Â

Gehuwd:Â

J. Molenaar en H. Glimmerveen

Â

Overleden:Â

P.C. van de Wetering, oud 89 jaar

C.A. Hoogendoorn, oud 96 jaar

Â

Gevonden en verloren voorwerpen

Voor het melden van gevonden en/of verloren voorwerpen kunt u contact opnemen met bevolkingsadministratie op telefoonnummer 033- 286 91 00 of per e-mail: postbus@gemwoudenberg.nl. De bevolkingsadministratie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur, maandagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur en op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Â

De afgelopen periode zijn de volgende voorwerpen als gevonden of verloren geregistreerd.

Gevonden:

Autosleutel (VW) - Dorpsstraat

Â

Verloren:

Bril (Humberto) blauw - Arnhemseweg

Mapje met autopapieren -
Julianaplein/Voorstraat

Herenportemonnee (+ID-kaart) - Super de Boer Woudenberg

Â

Snoeiwerkzaamheden

Op de Laagerfseweg vinden van 16 februari tot en met 20 februari 2009 snoeiwerkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden kunnen enige verkeershinder opleveren. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om de overlast tot een minimum te beperken