Gemeente Eemnes

Persberichten

Informatieavond voor de commissie BOO, Laren, de commissie BSM, Eemnes en de financieel bestuurlijke specialisten van de raadsfracties van Blaricum

Deze informatie-avond begint om 20:00 uur en vindt plaats in de Eemzaal/Driestenzaal in het sportcentrum De Hilt aan de Hasselaarlaan
1c te Eemnes.

De informatie-avond wordt georganiseerd door het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling werkorganisatie gemeeenten Blaricum, Eemnes en Laren.
Doel van de avond is dat het AB een toelichting geeft op en de raadsleden de gelegenheid krijgen om vragen te stellen over het AB-besluit d.d. 21 januari 2009 over de eerste wijziging van de begroting 2009 van de BEL Combinatie.

Deze avond dient ter voorbereiding van de raadsvergaderingen in februari en maart, waarin de raden wordt gevraagd extra budgetten en kredieten beschikbaar te stellen in verband met de verdere ontwikkeling van de BEL Combinatie.

De raden wordt gevraagd structureel extra budget beschikbaar te stellen voor formatie-uitbreiding en incidentele extra kredieten voor de inhuur van capaciteit en expertise voor de jaren 2009 en 2010, voor de huisvesting en inrichting van het nieuwe BEL-kantoor in Eemnes en tenslotte voor het realisatieplan digitale BEL.

(Gepubliceerd 09-02-2009)