KNHS


Megan Laseur domineert KNHS-Hartog Lucerne Trophy 9 februari 2009

BALKBRUG (KNHS) Megan Laseur (Soest) domineerde zondag 8 februari de KNHS-Hartog Lucerne Trophy in Balkbrug. Met Jolly Ulana schreef de twaalfjarige amazone de wedstrijd op haar naam, terwijl ze met Bella Donna haar eigen grootste concurrent was en tweede werd.

Deze vierde wedstrijd van dit seizoen van de rijstijlcompetitie in de klasse Z categorie D werd gehouden tijdens Indoor Klein Oever in Balkbrug. De stijlbeoordeling was in handen van de succesvolle springamazone Angelique Hoorn.
De talentvolle Megan Laseur schreef onlangs ook haar eerste KNHS-Hartog Lucerne Trophy start in Hardenberg op haar naam. Loes Reinders (Warnsveld) werd met Qui Voila Z derde, voor Amber Fijen (Nieuwstadt) met Rasing Boy.

De KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2009 is een springcompetitie voor pony's op Z-niveau, die bestaat uit een reeks van verschillende competitiewedstrijden. De beste 24 (gekwalificeerde) combinaties plaatsen zich voor de finale. Startgerechtigd in deze competitie zijn ruiters en amazones die in 2009 niet ouder zijn dan 16 jaar en met een D-pony tenminste zijn opgenomen in het springen klasse Z + 2. Het belangrijkste doel van de KNHS-Hartog Lucerne Trophy is het bevorderen van een betere doorstroming naar de klasse ZZ en de KNHS-Roelofsen Raalte Trophy.

Uitslag KNHS-Hartog Lucerne Trophy 8 februari Balkbrug

# Naam Pony Vereniging

1 Megan Laseur Jolly Ulana Groenendaal

2 Megan Laseur Bella Donna Groenendaal

3 Loes Reinders Qui Voila Z Semper Fidelis

4 Amber Fijen Rasing Boy Klipper

5 Niels Knape Power Girl Schouseruiters

6 Ken Willemsen Smart Girl Eschruiters

7 Charlotte de Ridder Amy Presa Exloo

8 Margaretha Scholten Soprano De Toekomst

9 Wouter Wittebol King Amal Eschruiters

10 Tessa Hoeksema Siba Nienoord