SDU uitgevers


Meest Recente Persberichten

---

09-02-2009
Young Professional of the Year: Sdu Uitgevers strijdt mee in de landelijke verkiezing

Als enige kandidaat uit de uitgeverijwereld doet Esther van Doesburg namens Sdu Uitgevers mee aan de Young Professional of the Year verkiezing. Zij strijdt mee in de landelijke verkiezing, geïnitieerd door de overkoepelende bedrijfsjongerenvereniging InterCompany Association (ICA) en het carrièreweekblad Volkskrant Banen. Op 5 maart 2009 wordt de winnaar bekend gemaakt door de jury.

Deelname Sdu Uitgevers
Jong Sdu organiseerde de interne verkiezing van de Young Professional of the Year in november 2008. Esther van Doesburg kwam hieruit naar voren als grote winnaar. Sdu Uitgevers is de enige uitgeverij in Nederland met een genomineerde voor de verkiezing van Young Professional of the Year.
"Ik vind het ontzettend goed dat (jong) talent gestimuleerd wordt zich te ontwikkelen bij Sdu Uitgevers. Daarnaast ben ik zelf enorm gedreven en gepassioneerd met mijn werk bezig en vind het leuk om op deze manier de branche en het vak van uitgever positief voor het voetlicht te brengen. Als Senior Uitgever kan ik al mijn talenten en kwaliteiten die ik heb tot bloei laten komen: ik ben innovatief, creatief, commercieel, ondernemend en enthousiast. Mijn kracht is het ontwikkelen van concepten om deze snel te vertalen in praktische oplossingen."
Concrete innovaties afkomstig van Esther in 2008: energiegids.nl en bijbehorend vakblad, bouwregelsindepraktijk.nl en bijbehorend vakblad en vergunningentool.nl.

Met haar nominatie wil Esther van Doesburg ook aandacht vragen voor maatschappelijke activiteiten die zij naast haar werkzaamheden onderneemt.
"Mijn ambities voor 2009? De strijd tegen kinderarbeid ligt mij nauw aan het hart. Ik was mede-organisator van de slotmanifestatie tegen kinderarbeid (kinderarbeid.nl) en daarnaast wil ik begeleiding geven bij onderwijs aan kinderen uit Haagse achterstandswijken."

Banner Esther van Doesburg