Gemeente Almelo

Informatiekaravaan Omgevingsvisie Overijssel op 9 februari in Almelo

5 februari 2009 - Ook benieuwd naar het Overijssel van de toekomst? Met de Ontwerp-Omgevingsvisie geeft de provincie Overijssel de richting aan voor de ontwikkeling van Overijssel tot 2020 en verder. Maar wat betekent dit voor de gemeente Almelo en omstreken en hoe wil de provincie haar ambities gaan uitvoeren?

Wat staat er in de Omgevingsvisie over de ontwikkeling van woningbouw in de omgeving van het station in relatie tot het goederenvervoer? Hoe worden de woningbouwplannen van Almelo afgestemd met de andere gemeenten in Twente? Welke bedrijventerreinen staan op de nominatie om geherstructureerd te worden? Met deze en andere vragen kunnen geĂŻnteresseerden terecht op een informatiebijeenkomst over de Ontwerp-Omgevingsvisie op 9 februari in het gemeentehuis in Almelo.

De provincie kan zich voorstellen dat de Ontwerp-Omgevingsvisie vragen oproept en daarom trekt in januari en februari de Omgevingsvisiekaravaan door de provincie door Overijssel. In elf gemeentehuizen richt de provincie een informatiestand in waar medewerkers van de provincie vragen beantwoorden en persoonlijk uitleg geven met behulp van kaarten, film en powerpointpresentaties.

Op maandag 9 februari 2009 vindt in het Stadhuis, Stadhuisplein 1, in Almelo een bijeenkomst plaats vanaf 17.00 uur tot 20.30 uur. Er is vrije inloop.

Kaart van Overijssel met plaatsen waar de informatiekaravaan langskomt