FNV KIEM

Bijeenkomst Vrouw en man in balans, voor een betere samenleving

Stel dat jij gewoon jezelf zou zijn..... Stel dat jij en je partner er zonder problemen voor konden kiezen om allebei parttime werken en samen voor de kinderen te zorgen. Stel dat mannen en vrouwen die werken ook tijd krijgen om voor anderen in de omgeving te zorgen. Stel dat het normaal is dat je tijd krijgt om voor zieke geliefden: partner, kind, ouders en vrienden en familie, te zorgen. Stel dat overheid en werkgevers dat zouden toejuichen in plaats van het 'raar' of `lastig'te vinden. Zou jouw wereld er dan ook anders uitzien? Zo ja, kom dan op 9 februari 2009 naar de bijeenkomst van het Godinnenspektakel, een evenement georganiseerd door het Fe-Male-Connection netwerk.

Waarom wij? Jij en ik..... vrouwen en mannen..... Omdat onze maatschappij bestaat uit ons allemaal, vrouwen en mannen, en wij samen moeten werken om de verandering tot stand te brengen, die nodig is voor een samenleving in balans. Daarom bij deze de oproep om mee te komen praten tijdens de bijeenkomst 9 februari in Amsterdam! In Zonnehuis, Zonneplein 30 te Amsterdam.

Voor informatie en kaarten bestellen ga je naar www.godinnenspektakel.nl. Voor de prijs hoef je 't niet te laten, voor bijna EUR 50,- (en voor sommigen zelfs met korting) heb je een zeer interessante middag en avond met ervaren sprekers op een breed terrein van femininiteit/masculiniteit. Op dit spektakel zullen bekende sprekers en opiniemakers, oa. FNV hoofdbestuurder Wilna Wind, wetenschapper Iteke Weeda en Rutger Groot Wassink van Papa-plus met elkaar in debat gaan en diverse thema's belichten, aan de hand van zes dialogen. Verder voldoende tijd voor ontspanning tussen de dialogen door. Een dag om niet te missen!! Kortom, wat je ook doet, je kunt 't eigenlijk niet missen... en wij jullie inbreng ook niet om er een daverend spektakel van te maken met elkaar. Ga naar www.godinnenspektakel.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

Start: week 7 | 9-2-2009 | 14:25:01 Duur: 14.30 tot 24.00 uur
Locatie: Zonnehuis, Amsterdam Noord URL: www.godinnenspektakel.nl