Politie Zeeland


---


O-268-2009 Vernielingen in Goes
In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Goes-Zuid en Goes-Oost diverse vernielingen gepleegd.
Rond 01.30 uur was door een bewoner van de Bachlaan gezien dat er een tuinset op straat was gegooid door een groepje jongens. Het groepje, bestaande uit zes jongens in de leeftijd van 14- t/m 20 jaar afkomstig uit Kapelle, Heinkenszand en de gemeente Goes, werd even later op de Zonnebloemstraat door de politie tegengehouden en meegenomen naar het bureau.
Nadat ze weer in vrijheid waren gesteld kwam er een melding binnen dat in de Kamperfoeliestraat een brommobiel op zijn kant was gezet. Verder bleken er nog meer vernielingen te zijn gepleegd in de Bergweg, Van Dusseldorpstraat, Kloetingseweg en de Populierenstraat. Onderzocht wordt nog of het groepje hier ook verantwoordelijk voor is.

O-269-2009 Politie zoekt eigenaar scooter, Goes
De politie is op zoek naar de eigenaar van een blauwe scooter die zondag in de Zusterstraat stond.
Omstreeks 18.20 uur kwam een melding binnen dat in de Zusterstraat een scooter vernield zou worden door twee jongens. Ter plaatse gekomen zagen agenten een blauwe scooter staan met wat onderdelen ernaast maar troffen daar niemand aan. Naar aanleiding van het opgegeven signalement kon later één van hen worden aangehouden. Bleek te gaan om een 21-jarige Middelburger. Toen hij werd overgebracht naar het politiebureau reden de agenten door de Zusterstraat. Bleek dat de vernielde scooter, op wat onderdelen na, was verdwenen.
De politie is op zoek naar de eigenaar van de scooter. Hij/zij wordt verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes of via 0900-8844.

W-270-2009 Getuigen gezocht verkeersruzie, Vlissingen
De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie die zondagmiddag plaatsvond op de kruising Sloeweg/Koudekerkseweg/Gerbrandystraat.
Daar was rond 13.40 uur tussen twee automobilisten een handgemeen ontstaan naar aanleiding van het verkeersgedrag van één van hen op de rontonde Sloeweg/Bossenburghweg. Beide bestuurders wilden gelijktijdig de rotonde verlaten waardoor een gevaarlijke situatie ontstond. Bij de stoplichten op de kruising kwam het tot een handgemeen. Beide bestuurders zijn ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.
De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de ruzie die nog niet zijn gehoord. Zij kunnen zich melden op 0900-8844.